SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Göl İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Birleşmiş Milletler Teşkilatınca İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi’nin 10 Aralık 1948 tarihinde kabul edilmesi dolayısıyla her yıl 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü olarak kutlanmaktadır.

Ara

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerine yönelik EBA bilgilendirme panosu hazırlanmıştır.Öğretmen,Öğrenci ve velilere yönelik güvenli internet kullanımı konusunda da bilgilere yer verilmiştir.

Ara

Vezirköprü İlçesi Kaymakamı ÖZGÜR KAYA ve Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul ÖZATA okulumuza ziyaretlerde bulundular.

Öğretmenlerimizle buluşan ve sohbet eden  Kaymakam Bey'e ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz'e ziyaretleri için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Ara

Yerli Malı Haftası (Resmî adıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası), 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan belirli günler ve haftalardandır.Okulumuzda da öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle kutlanan yerli malı haftasında renkli görüntüler ortaya çıkmıştır.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Samsun il genelinde düzenlenen OKUSAM PROJESİ kapsamında öğrencilerimiz okudukları kitapların en ilginç bölümlerini ve karakterlerini resme döktüler.Bu karakterler hakkında birbirleri ile bilgi alışverişinde bulunup kitapların kritiklerini grupça yaptılar.Çizimlerini eğlenerek ve büyük ilgi ile tamamlayan öğrencilerimizin ürünleri sitemizde yer almaktadır.Çalışmalarına devam eden öğrencilerimizin OKUSAM PROJESİNE olan ilgileri katlanarak artmaktadır.

Ara

Okulumuzda 8. sınıflarda  Samsun geneli SAMGİS deneme sınavı ile birlikte okulumuz 7. sınıflara yönelik KAZANIM DEĞERLENDİRME Testi uygulanmıştır.Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ara

Başarıyı arttırma ekibi ile birlikte alınan kararlar doğrultusunda  okulumuzda 7. ve 8. sınıflara yönelik denemeler yapılmaya karar verilmiştir.

Deneme tarihleri aşağıda yer almaktadır.

Bilginize sunulur.

Ara

OKULUMUZ 8. SINIFLAR ARASI İNGİLİZCE BİLGİ YARIŞMASI , İNGİLİZCE ÖĞRETMENİMİZ HÜSNA KÖSE BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.YARIŞMADA BİRİNCİ OLAN SINIFIMIZI TEBRİK EDİYORUZ.

Kas

Öncelikle Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyor, büyük fedakârlıklar içinde görev yapan tüm meslektaşlarımızın "24 Kasım Öğretmenler Günü "nü Göl İmam Hatip Ortaokulu olarak kutluyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Kas

OKULUMUZDA DÜZENLENEN SATRANÇ TURNUVASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE MADALYALARI MÜDÜRÜMÜZ SAVAŞ AVCI TARAFINDAN TAKDİM EDİLDİ.ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI  OKULUMUZDA BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLANDI.PROGRAMI HAZIRLAYAN OKULUMUZ MATEMATİK ÖĞRETMENİ HATİCE SAYIM, MÜZİK ÖĞRETMENİMİZ ECE YAVUZ VE KATILIM GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİZİ İLETİYORUZ.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI OKULUMUZ YEMEKHANESINDE VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.YAPILAN OYLAMA SONUCU

OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA MUHAMMET YAVUZ SEÇİLMİŞTİR.OKUL AİLE BİRLİĞİ ASİL ÜYELİĞİNE İSE MUSTAFA ACAR, HALİL AYDOĞAN,ŞABAN SAHİ VE SERHAT İNAN SEÇİLMİŞTİR.OKUL AİLE BİRLİĞİ  YEDEK ÜYELERE RECEP ÖLKER, BAYRAM KARTAL, YUSUF KURUTAŞ,ÜMİT VERGİLİ VE OSMAN UYSAL SEÇİLMİŞTİR.

DENETLEME KURULUNA ADEM NACAKSIZ VE ONUR ACIMAZ SEÇİLMİŞTİR.

3 YIL BOYUNCA OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINI SÜRDÜREN MUSTAFA ERGEN'E OKULUMUZA SUNDUĞU KATKILARINDAN DOLAYI TEŞKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

OYLAMA SONRASINDA İSE GELEN VELİLERİMİZ DEĞİŞEN İLKÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMELER YAPILMIŞTIR. ORTAK YAZILI SINAV TAKVİMİ VELİLERİMİZLE PAYLAŞILMIŞTIR.

Ekm

Okulumuzda  20.10.2023 tarihinde Ergin ÖZTÜRK tarafından HAYVANLARIN YAŞAMIMIZA KATKILARI konulu  BİLİM SÖYLEŞİSİ gerçekleştirilmiştir.

Katkıalrından dolayı Prof.Dr.Ergin ÖZTÜRK'E teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Haz

Okulumuz öğrencilerine güvenlik birimlerimiz tarafından Trafik eğitimi verilmiş olup öğrencilerimizin bilinçlendirilmesi sağlanmıştır.Katkı sağlayan tüm Trafik birimlerine ve ekiplerine teşekkür ederiz.