SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Göl İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Sayın İlçe Kaymakamımız ÖZGÜR KAYA ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz RESUL ÖZATA ve şube müdürlerimiz okulumuzu ziyaret etmişlerdir.İstiklal Marşı'mızı hep birlikte söyleyerek öğretmenlerimize ve öğrencilerimize Sayın Kaymakamımız iyi tatiller dileklerinde bulunmuşlardır.

Kendilerine bu ziyertleri için teşekkür ediyoruz.

Şbt

Göl İmam Hatip Ortaokulu müdür yardımcısı Şaban ÜNAL ve Arapça öğretmenimiz Mustafa Said CORDAL önderliğinde, öğrencilerimizin ( Miraçgül KURU, Berfin Nur ÖLKER, Şefika Nur KARTAL, Kübra Satı NACAKSIZ, Zeliha KARA ) emekleriyle hazırlanan Mübarek Üç Aylar etkinliklerimiz.Emegi geçenlerin ellerine sağlık. Teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz Bilşim Teknolojileri Öğretmeni tarafından öğretmen öğrenci ve velilerimize yönelik EBA BİLGİLENDİRME,İNTERNET KULLANIMIİSİBER ZORBALIK HAKKINDA bilgilendirme panosu hazırlanmıştır.

Aynı zamanda EGM tarafından paylaşılan bilişim suçlarına yönelik bilinçlendirme broşürleride panomuzda yer almaktadır.Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz beden eğitimi öğretmeni Orkun Ege Tokuşoğlu tarafından  milli sporcularımızı tanımaları açısından öğrencilerimize bilgilendirme  panosu hazırlanmıştır.Kendisine teşekkür ediyoruz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okul ve sınıf panoları düzenlendi.Öğrencilerin kelime dağarcığını geliştirmek için çalışmalar yapıldı.Şubat ayı deyim resimleme ve deyimlerle ilgili kısa drama çalışması yapıldı.

Şbt

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersinde,ders öğretmenimiz öğrencilerimizi kodlamanın temeli olan algoritmayı eğlenceli ders içerikleri ile öğrencilere sevdirmeye devam ediyor.

Şbt

Okulumuzda deprem tatbikatı düzenlenmiştir.

Şbt

Okulumuzda Samsun İlinde düzenlenen SAMGİS projesi kapsamında 8. sınıflar LGS ye hazırlık amaçlı 4. denemelerine girereken 5.6.ve 7. sınıflarımıza da deneme hazırlanmıştır.

ÜÇ AYLAR PEYGAMBERİMİZİN ÇOCUK SEVGİSİ VE MERHAMETİ KONULU KİTAP YARIŞMASI

Ock

Okulumuz matematik öğretmeni Hatice SAYIM rehberliğinde sınıfı ile birlikte SOKAK HAYVANLARI YARARINA KERMES düzenlendi.Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından yoğun ilgiyle karşılanmıştır.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.Minik dostlarımızın her daim hatırlanılmasını diliyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1.dönem dönem sonu faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz eğlenirken ve öğrenirken öğretmenlerimiz de kendi aralarında etkinlikler düzenlediler.Türk Mangalası oyunu ile turnuva düzenlenmiş olup Turnuva da birinci gelen öğretmenimiz Tuğba ARSLANI tebrik ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okul ve sınıf panoları düzenlendi. Öğrencilerin kelime dağarcığını geliştirmek için çalışmalar yapıldı.

Ock

OKUSAM Projesi kapsamında etkinliklerimiz devam ediyor..

Ara

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu (UNESCO) Yürütme Kurulunca 2012 yılında alınan kararla ilan edilen “ 18 Aralık Dünya Arapça Günü” kutlanmaya başlanmış olup,okulumuz Arapça Öğretmenimiz bu kapsamda pano hazırlamıştır.

Kendisine emeğinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda OKUSAM proje etkinlikleri devam ediyor.

Türkçe öğretmenimiz Mehmet KURT'a teşekkürlerimizi iletiyoruz.